En klubbkväll i februari dokumenteras!

  En små kulen, mörk, kall och blöt kväll i februari, samlades några av sällskapets spelare som brukligt i klubblokalen på Satellitstationen för att lyfta lite schackpjäser. Å inmundiga: kaffe eller andra stärkande drycker, kakor, samt självfallet också för att dra en och annan schacklig anekdot från flydda tider i glada vänners lag…
   
  En klubbvardag dokumenteras av fotogruppen.
  Den alltid lika uppsluppne Gösta Karlsson som här trakterar de vita pjäserna. Foto: Christian Carlsson.
   
  Ulf Haglund har här lyckats med att transportera fram sin d-bonde till e4 där den tillsynes står fint och tillsvidare håller ner vits centrumspel. Foto: Christian Carlsson.
   
  Ulf Andersson – George Ang var inbegripna i två hårda tvekamper denna kväll. Foto: Christian Carlsson.
   
  Bengt Samzelius var på ett strålande spelhumör denna torsdagskväll när han tog sig an ungdomen och visade exempel på att ännu är gammal äldst. Foto: Christian Carlsson.
   
  Ett trevligt återseende i form av Axel Haglund, som förutom att spela på nätet också spelar schack på rasterna i skolan å därtill också med lärarkollegiet, 4-0. Dessutom skulle det visa sig att han också skulle förevisa var skåpet skulle stå visavi skriftställaren i kvällens andra parti, 1-1. Foto: Christian Carlsson.
   
  I fäders spår för framtids segrar.” Första söndagen i mars står Audun där medan vi övriga tar oss an IFK Hindås…
  Audun Torgan är tillbaka i vardagslunken efter helgens seriedebut tillika framgångsrika viktoria i Västergötlands Schackförbunds Distriktsserie! Å snart vankas det alltså andra stora uppgifter… Foto: Christian Carlsson.
   
  Jacob Silfverberg Utgaard imponerade likt lagkamraten Audun i sin seriedebut! Här har de rockerat åt varsitt håll, men det till trots är det en synnerligen tillknäppt historia. Foto: Christian Carlsson.
   
  Pernille Silfverberg är här i full färd med att studera teori. Foto: Christian Carlsson.
   
  Den glade och alltid lika positive Alve Håkanson är vid draget mot skribenten. Foto: Christian Carlsson.
   
  Skriftställare tillika fotograf: Christian Carlsson, ser med tillförsikt fram emot kommande bataljer på klubben och annorstädes. En selfie från ett tidigare fototillfälle.
   
  Det är extra skoj att se den här tillströmningen av unga alerta ungdomar till Tanums Schacksällskap! Hjärtligt välkomna till en trevlig gemenskap där åldersskillnaden endast är ett tal nederst på arket…

  Lägg till kommentar

  Free Joomla! templates by AgeThemes