Höststarten gav vid handen hela fyra nya medlemmar!

  ”Havets norrsken” har den senaste tiden åter siktas längst med Bohuskusten och förebådar på så vis om den annalkande hösten. Den sägenomspunna marelden är en spektakulär syn skapad av dinoflagellaten, ”Noctiluca scintillans”. Foto: Hans Hillewaert.
   
  Ja, marelden är här och därmed är det så åter dags för ännu en höstsäsong! Lagom till säsongstartens första spelsammankomst, torsdagen den 31 augusti hade sällskapets kassör, Ulf Andersson införskaffat diverse olika former av förplägnad i form av dricka, kaffe, te, vetekrans, chokladflarn, muffins, druvor och godis, som föreningen bjöd de församlade på.
   
  Tanums Schacksällskaps kassör, Ulf Andersson följer med intresse Bengt Samzelius förehavanden. Lägg märke till Ulfs persedel med det ”hovsamma” budskapet: ”JAG KAN HA FEL, men det är högst osannolikt.” Ja, lite mer skön attityd och självförtroende kan vi behöva lite till mans inför den kommande säsongens vedermödor, som med visshet väntar oss vid schackbrädets environger… Foto: Christian Carlsson.
   
  Bach “Tommy” Nguyen, Tanums SS – Dennis Olsson, Tanums SS, 1-0. Här har vi två av sällskapets senaste adepter i action! Foto: Christian Carlsson.
   
  Dayse Gonçalves, Tanums SS – Martin Andersson, Tanums SS, 0-1. En efter en kom de så in i spellokalen, oj då, dra på trissor! Ja, det är nästan, så att man måste nypa sig i armen! För fyra nya medlemmar på en och samma gång hör verkligen inte till vardagskosten… Foto: Christian Carlsson.
   
  Vi i Tanums Schacksällskap har det stora nöjet att kunna presentera och hälsa Martin Andersson, Dayse Gonçalves, Bach “Tommie” Nguyen och Dennis Olsson välkomna till vårt sällskap!
  Audun Torgan, Tanums SS – Gösta Karlsson, Tanums SS, 1-0. Audun var i stöten. Foto: Christian Carlsson.
   
  Felix Satvaldiev, Tanums SS – Mats Karlsson, Tanums SS, 0-1. Felix och Mats var inbegripna i ett spännande parti, där efteranalysen utmynnade i en remi. Foto: Christian Carlsson.
   
  Bengt Samzelius – Thao ”Angela” Huynh, Tommys mamma och till lika chaufför. Bengt är i full färd att lär ut schackets hemligheter. Kan Bengt möjligen ha lyckas med att ”snärja” en presumtiv medlem? Foto: Christian Carlsson.
   
  Adrian Viklund, Tanums SS – Gösta Karlsson, Tanums SS 1-0. Adrian gick på offensiven. Foto: Christian Carlsson.
   
  Ute föll måhända skymningen denna höstpremiär, men på Satellitstationen lyste ännu solen! Ännu glöder solen med Nordman. Foto: Christian Carlsson.

  Kommentarer   

  #1 Mats 2023-09-05 15:58
  Fint skrivet ! Kul med nya medlemmar , god start på säsongen !

  Lägg till kommentar

  Free Joomla! templates by AgeThemes